| I </3 Babies | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:06 am | |
| КЛУБ "I HATE BABIES" Този клуб е за всички, които мразят бебетата и не искат да имат деца след време. Ако и вие сте ужасени от тези малки чудовища, запишете се и споделете отвращението си! Членове: Venom Kiss Sweet Tease Евкалипт.
Последната промяна е направена от Sweet Tease на Нед Окт 24, 2010 12:14 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:09 am | |
| АЗ! Първа! Запиши ме! Ноун Бейбийс! Най-лесния начин някой да ме изгони от купон е да каже, че ще има деца. И ако са бебета още по зле. НЕ на БеБеТаТа.. НЕ на БеБеТаТа! | |
|
| |
| Заглавие: Re: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:14 am | |
| Записвам ни и двете! Тези малки гадни чудовища, хич не ги харесвам! А като почнат да пълзят наляво-надясно и да говорят, са толкова досадни, че се чудя как може някой да си мечтае за деца... бляяяххх отврат :D :D :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:16 am | |
| Ухх да.. и като те пипнат те изцапват с някоя неидентифицирана слус. Блякс. Или пък ако трябва да им говориш. Е сори, може да се лигава, но просто не мога да понеса да говоря "бебешки". Чувствам се като пълен идиот. | |
|
| |
| Заглавие: Re: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:29 am | |
| На мен тва ми напомня на ония жени, които си имат пудели и им говорят лигаво и ги целуват, а псетата им облизват устите БРррррр Същата гад са и бебетата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:31 am | |
| Мда... отвратителна работа. А и тука идва друг момент. За какво ти е да стоиш 9 месеца дебела да родиш дете от което ще ти писне на 2риа месец, в нашия случай секунда. :Д | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: I </3 Babies Нед Окт 24, 2010 12:53 am | |
| Ааа не.. това е за бисерите. ОТНОВО се вписваш.. | |
|
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: I </3 Babies Пон Окт 25, 2010 7:50 pm | |
| И аз съм за тук! Хваща ме параноята от малките сополивковци! Като са 3, все едно са 30 и са навсякъде! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I </3 Babies | |
| |
|
| |
| I </3 Babies | |
|