Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Маги Стийвотър Пон Ное 15, 2010 5:15 pm | |
| Маги Стийвотър е родена на 18 ноември 1981 г. Живее във Вирджиния. Завършила е Вашингтонският колеж "Мери", специализирайки с история. След завършването тя работи като портретист. Тя е женена и има две деца. Занимава се с музика и писане. В България се издават две нейни поредици: Забранената любов на Повелителката на детелините и Вълците от Мърси Фолс. Библиография: Books of Faerie novelsLament: The Faerie Queen's Deception (2008) Ballad: A Gathering of Faerie (October, 2009) The Wolves of Mercy Falls seriesShiver (August 1st, 2009) Linger (July 13th, 2010,US / 20th July, 2010,UK) Forever (July, 2011) Other WorksAn Infinite Thread (2008) Kiss Me Deadly (August 1st, 2010) | |
|
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Маги Стийвотър Съб Ное 20, 2010 10:43 pm | |
| Не съм чела нищо на Маги, освен Shiver и Linger, но те бяха всичко, което исках от една книга в определен период. Рядко ми се е случвало да не спя, за да дочета дадена книга, но всяка от тях бе "глътната" за по една нощ. Просто бях изумена от начина, по който ме грабнаха, въпреки че никак не си падам по върколаци. | |
|
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: Маги Стийвотър Пон Дек 27, 2010 3:58 am | |
| | |
|
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Маги Стийвотър Чет Яну 06, 2011 3:53 pm | |
| Ахахах! Ох, леле, чорап! Кой кретен го е изпратил тва?! | |
|
Соня Грей Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: Маги Стийвотър Съб Яну 15, 2011 2:51 am | |
| Фъър, ама добре че съм аз, да дам клипчетата, а Лилс? xDDD Иначе и двете са уникални. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Маги Стийвотър | |
| |
|