| Бисерите на RPU | |
|
+20Julzzz Original V devotion_v Lily Лорън Дестъни na.na Себастиан Мур Bobby Соня Грей ab0bi4 Савана Мур Дестини Perfection. J_A_L Sitael leanore_dust fuck_you Venom Kiss Евкалипт. Sweet Tease 24 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Бисерите на RPU Сря Юли 07, 2010 6:32 am | |
| | |
|
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Сря Юли 07, 2010 9:08 pm | |
| Тва чикъ(н) си ми е запазената марка :Д:Д | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Сря Юли 07, 2010 9:17 pm | |
| Т'ва беше първият бисер, ако не се лъжа. Хайде да видим кои са следващите. | |
|
| |
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Сря Юли 07, 2010 10:10 pm | |
| Евкалипт. : "Ддз, нещо хем японско, хем хавайско.... Алоха Чан" | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Юли 08, 2010 12:54 am | |
| Колев : 3ки само аз ша права! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Юли 08, 2010 1:15 am | |
| Евкалипт. към Колев: Джейн нищо няма да ти държи! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Юли 08, 2010 1:23 am | |
| Колев : ай ем а сингъл лейдииии ( може и да ме убие заради тоя пост, ама трябваше да го пусна :Д:Д) | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Юли 08, 2010 9:05 pm | |
| Добре, следното не е бисер от форума но се смях от сърце: Павел: Отглеждаме си рибка във фризера. Пилето щъка из рафтовете ... я с ориз, я без него. Картовките си правят парти с олиото и фритюрника. Павел: За майка, думата "готвене" означава "Да наритикаш всичко живо от хладилника и да го изпечеш" Павел: Ядох мусака с тиквички.. Гледам ня'кви пръчки стърчат, ня'кви чудесии..
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 12:44 am | |
| Клавдия : Джейн, ако стане бунт, ти си виновна | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 1:00 am | |
| Мастера: Мими, мисля че имаш сериозна нужда от психиатър.Нямате ли си в училище? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 1:02 am | |
| Ками : Той не е като теб, безсърдечницо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 1:07 am | |
| Джейн: Не, псувам като каруцар :Д:Д Само че, да, мила съм.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 2:31 am | |
| [8:28:29 PM] KlawCH€nc3: emii da ti e priqtno napivaneto :D [8:28:40 PM] KlawCH€nc3: samo da ne stane kato onzi den :D [8:28:46 PM] Kolew ٩(●̮̮̃•̃)۶: е няма да прекалявам .. надявам се :D [8:28:55 PM] KlawCH€nc3: mhm .. to vinagi e taka [8:28:55 PM] KlawCH€nc3: :D [8:29:08 PM] Kolew ٩(●̮̮̃•̃)۶: имам си няква мяркаа .. (да бее ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 2:49 am | |
| Еми като сме почнали... да пусна и аз един бисер.
.....Или по-скоро, как крещяха името на Мастера в ЕФИР:
Iraklis: Kami beshe nali Iraklis: :D Kami: haha Kami: 6te go kre6ti6 tva ime edin den Kami: po-dobre go zapomni :P Iraklis: mi vij 4e sum ti zapomnil imeto Iraklis: mi eto ve4e go pravq KAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Kami: hahahaha Kami: o da Kami: produljavai Kami: haresva mi Kami: :D
*В този момент по радиото диджея пуска поздрав от Нико за Ками*
Kami: :* mersi Iraklis: :D:D:D Iraklis: kazah mu da kreshti Iraklis: :D Kami: haahhaha
*На следващия ден:*
Iraklis: privet Kami: oho Kami: lubimiq mi DJ :D Iraklis: :x Iraklis: laja izmama Iraklis: :D:D:D Kami: hahah misli6 li :D Iraklis: yes Iraklis: :D Kami: kogato mi izkre6ti6 imeto v efir, raven nqma da ima6 Kami: nikoi ne moje da se meri s tova Kami: :D
*Нико крещи името ми в ефир*
Kami: eeeeeeeee dobre beeeeeee Kami: :D Kami: hahahah Iraklis: :D Kami: (h) eto, tvoe e ve4e :D Iraklis: (blush) Kami: :*
Така се печели сърцето на една админка, не е лесно, знам :D :D :D | |
|
| |
fuck_you Нон-грата
Данни на Героя Раса: Вампирска богиня, вещица Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 4:11 am | |
| Айде едно и от мен. Много му се смях на т'ва, окобено на частта с любимеца!
[21:38:17] Kris [The little 0ne]: мило [21:38:19] Kris [The little 0ne]: в шок съм [21:38:21] Kris [The little 0ne]: майка ми ше ражда [21:38:26] Kris [The little 0ne]: ше си имам домашен любимец... [21:40:33] Nightmare !!: domashen lubimec a ? (rofl) [21:40:47 | (21:40:48 — редактирано)] Kris [The little 0ne]: баси тея наще как ми го подхвърлиха [21:40:51] Kris [The little 0ne]: връщам се [21:40:55] Kris [The little 0ne]: и ме викат нещо ми кажат [21:41:00] Kris [The little 0ne]: и аз си тръгвам към стаята [21:41:04] Kris [The little 0ne]: и баща ми се провиква [21:41:09] Kris [The little 0ne]: Между другото майка ти е бременна [21:41:13] Kris [The little 0ne]: и аз некво припадам... [21:41:29] Nightmare !!: pripadna?? [21:41:52] Kris [The little 0ne]: мда | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 9:47 am | |
| Ками дискутира с Пепи
Ками: абе ти ще кажеш, че едва ли не за стриптизьорка съм учила Ками: изненадай се малко, кво е тва спокойствие баси Pepi: :D:D Ками: очаквах реакция, а не Ками: хм стриптизьорка, еми да, кво друго да стане от нея Ками: все пак уча медицина!!! [04:44:18] Деймън - Pepi: :D [04:44:18] Хейли Даш: kami shte subudq suseditee [04:44:59] Хейли Даш: (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl) Ками: ама къв як стриптийз съм ти барнала [04:47:08] Хейли Даш: :D | |
|
| |
fuck_you Нон-грата
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 7:26 pm | |
| [14:23:13] Nightmare !!: friends 4ever xDD [14:23:30] Sisi - vL - sisenceto0o: :D [14:23:40 | (14:23:46 — редактирано)] Sisi - vL - sisenceto0o: в добро и лошо (rofl)(rofl):D [14:24:10] Nightmare !!: w bednost i bogatstwo [14:24:10] Nightmare !!: xDD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 8:03 pm | |
| Евкалипт. : НЕ, НЕ И НЕ! Няма да правя 4ка с Колев и 2 вампирки!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 8:16 pm | |
| [15:06:37] Теодор Колев - Abandonada: ще попаднеш в моя капанн .. все някога [15:06:38] Теодор Колев - Abandonada: хахах [15:06:38] Теодор Колев - Abandonada: :D [15:06:44] Desolated Nienor: ще ти сее :D [15:06:50] Теодор Колев - Abandonada: и на тебее [15:06:51] Теодор Колев - Abandonada: :D [15:07:30] Desolated Nienor: обратнопропорционално на твоето желание :D:D:D:D [15:12:16] Теодор Колев - Abandonada: хахах [15:12:20] Теодор Колев - Abandonada: да бе .. [15:12:22] Теодор Колев - Abandonada: :D [15:12:25] Desolated Nienor: не,бе :D [15:13:20] Теодор Колев - Abandonada: айде след плажа да се видим някъде [15:13:22] Теодор Колев - Abandonada: на по соок [15:13:23] Теодор Колев - Abandonada: :D:D [15:13:56] Desolated Nienor: сок? сок? СОК?! А до одеве ми се предлагаше за 4ка.... [15:14:38] Теодор Колев - Abandonada: е ти отказа .. са те навивам за сок4ето [15:14:43] Теодор Колев - Abandonada: после за у нас .. :D | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 8:43 pm | |
| Даа, и сега аз пак ще съм виновна, ако има бунт или масова оргия.... | |
|
| |
fuck_you Нон-грата
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 8:48 pm | |
| [15:41:45] Tuti - vL - T.Kolew: ама след малко трябва да ставам и ше ви прецакам да не играете и затова .. :/ [15:42:28] Kristina - Leanor dust: emi ti kato si tragne6 nie s elena 6e prodaljim [15:42:29] Kristina - Leanor dust: :D:D:D | |
|
| |
leanore_dust Сириус - най-ярката звезда
Данни на Героя Раса: вампир/богиня на смъртта и разрушението Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пет Юли 09, 2010 9:03 pm | |
| [3:23:16 PM] Leanore Dust: v Parviq si imat sex, sq ve4e imame 3ka v Tretiq :D [3:23:37 PM] Learynne Dust: даа, виждам :D [3:23:44 PM] Leanore Dust: ti 4ete6 [3:23:46 PM] Leanore Dust: ? [3:23:59 PM] Learynne Dust: da, dokato kolew produljava da mi se predlaga :D
----------------------
[3:39:14 PM] Alejandro Garcia: са хората ше говорят лошо за вас развратнички :x [3:39:19 PM] Alejandro Garcia: :D:D [3:39:25 PM] Leanore Dust: koi go kazva [3:39:26 PM] Leanore Dust: :D [3:39:41 PM] Leanore Dust: koi toku 6to prai 3ka a ? [3:39:52 PM] Elena Ivashkov: xDD [3:40:10 PM] Alejandro Garcia: добре де добре .. ама ебати колко сте развратни верно :S
-----------------------
[2:01:32 PM] Alejandro Garcia: викни и голямата Дъст , крисиии :D [2:08:11 PM] Learynne Dust: golqmata dust shte doide s edin tigan za glavata mu :D [2:09:15 PM] Alejandro Garcia: е да дойде с тигана , ще направи и закуска сутринта(wasntme) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Съб Юли 10, 2010 7:05 am | |
| Ками говори за мен: KAMI: ши ис соу куайът gogotooo: (rofl) KAMI: хау ънюжуъл | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Съб Юли 10, 2010 8:39 am | |
| KAMI : пуша полу-пълна цигара... леко увисва, но се държи мъжки | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU | |
| |
|