Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Изпепелена by Кристин, П.С. Каст (Училище за вампири #7) Съб Яну 08, 2011 2:37 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]ИзпепеленаЦена: 15.00 лв.Излиза: 31.01.2011Резюме:Душата на Зоуи Редбърд е в Другия свят, а тялото й бързо вехне. Единствено Старк усеща къде е тя, но как да я достигне в отвъдното? Стиви Рей крие тайна, която е ключът за завръщането на Зоуи, но заплашва да разтърси нейния свят. Всички знаят за способността на Афродита да предсказва бъдещето, но този път Никс е решила да говори директно чрез нея, независимо дали Афродита иска или не. Ако тези три момичета не внимават, то и хора, и вампири ще бъдат изпепелени. | |
|
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: Изпепелена by Кристин, П.С. Каст (Училище за вампири #7) Съб Яну 08, 2011 2:58 am | |
| у аз я четох. Много е добра.. И Корицата е брутално добрата! | |
|
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: Изпепелена by Кристин, П.С. Каст (Училище за вампири #7) Съб Яну 08, 2011 4:17 pm | |
| На мен лично тази корица ми харесва много повече от оригиналната | |
|
night Нон-грата
Данни на Героя Раса: Вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: Изпепелена by Кристин, П.С. Каст (Училище за вампири #7) Нед Яну 09, 2011 8:10 pm | |
| Чакам я с нетърпение! Определено ще е интересна. Ако някой я има на Английски ще се радвам да ми я прати, нямам търпение да я прочета .. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Изпепелена by Кристин, П.С. Каст (Училище за вампири #7) | |
| |
|