|
|
| Гадна тема за скапани дни! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| | | | Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Чет Яну 13, 2011 2:30 am | |
| Първо да благодаря за хубавата тема .. Благодаря! Второ... нека разкажа скапания си ден... Сутринта се събудих в 7 без 15 от незнаен фактор, който не беше телефона ми. Просто ей така. И като се има в предвид колко късно си легнах предната вечер, можете да си представите с каква умора се боря от 6:45 днес.. Добре, уж пих кафе, обаче цял ден нервнича и не мога да се спра на едно място... а то продължава да ми се спи. Изкарах училище и минах през магазина да си взема нещо сладко и баща ми ме осташи там да заключа защото трябваше да ходи някъде. Трябваше да стоя там половин час и когато стана време да затворя, не можах да пусна преградата още 2 часа. Прибрах се и се тръснах на лап топа, но точно когато бях по средата на работата си, сестра ми реши, че е време отново да ми прецака работата и взе лап топа, а аз трябваше да започвам всичко от начало. После, майка седна да пише някакъв документ за застраховка. На всеки ред ме питаше какво трябва да напише, защото не е чувала дадената дума на испански. Ядосах се и се праждосах в стаята си където да взема пак лап топа. И понеже го направих, станах неудобна на сестра ми и се сбихме. Ядосах се и ... така.. Сега съм сдухана. Може би пропуснах да спомена, че си загубих бюлетина с оценките и, че отново се скарах с едно момче, понеже знае мн да се отваря. Може би не е кой знае какво, но за мен беше ужасен ден.. | |
| | | Sweet Tease The Master of the Universe
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Чет Яну 13, 2011 2:58 am | |
| Нямат право да ти взимат лаптопа така! Ти си го заслужи с оценки и толкова време си го чакаше! Не им се ядосвай, тегли им една майна на всички и ще ти мине. Ето много гуш от мен
Аз пък снощи не можах да заспя. Взех да си цъкам разни неща и сложих тук там някакви неща из форума и както повечето от вас разбраха, оная смръдла се побърка и сигурно два часа съм се обяснявала с нея. Мразя, когато обяснявам нещо на някой и губя време и нерви в обяснения, този някой да си знае едно и също. Мразя безпочвени спорове и смешни обвинения, особено много мразя, когато ме обвиняват, а знам, че не съм виновна и съм си в правото. Майната му, мина ми, завистливи, тъпи и ограничени хора - под път и над път, но наистина бутона БАН е вълшебен! После тъпия ми комп пак пукна, най-много ме е яд за Thank you, от вчера ги търпя. После пък Мрън ми взе нета и 2 часа гледах в точка. После майка ми ми звънна и не млъкна още 2 часа по телефона, повтаряйки едно и също, но с различна интонация. Супер дразнещо. И на всичкото отгоре, утре ме накара да ставам рано и да ходя да бачкам цял ден в гадната книжарница и да се разправям с още идиоти. И сега ми е едно такова никакво. Ноо смятам да си го оправя :) | |
| | | Venom Kiss Факир на форума
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Чет Яну 13, 2011 5:01 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Чет Яну 13, 2011 5:05 am | |
| Не е подходящ израза, но ми се изплъзва изпод пръстите - Не спори с идиот, най-вероятно и той прави същото! :Д | |
| | | Venom Kiss Факир на форума
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Чет Яну 13, 2011 5:07 am | |
| Обаче ситуацията ми е сходна на твоята.. Оназ си знае нейното докато ти и обясняваш колко е тъпа... | |
| | | Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Чет Яну 13, 2011 10:45 pm | |
| Без излишни обяснения, просто казвам : From "A real life fairytale" I find myself at the point of a "Fairytale gone bad". Чисто, точно и ясно. Единственото хубаво нещо в последните 2 дена(които са ми слети в един поради липсата на сън) са лириките и ситуациите, които по страшната ирония на.....Съдбата, на Бог, на къвто ще да е свещен фекал, са абсолютно идентични, поради което не ми се налага да се опитвам да обясня на самата себе си какво е било, какво е сега и как би трябвало да бъде. Foolish Jane, everyone! *покланя се саркастично и без грам чувство за каквото и да било* | |
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! Пет Яну 14, 2011 1:55 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гадна тема за скапани дни! | |
| |
| | | | Гадна тема за скапани дни! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите