Автор | Съобщение |
---|
Ники Наваро Протозвезда
Данни на Героя Раса: Магьосница Адрес: Middle Island M.A.: Алфа
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:13 am | |
| Все още не можех да повярвам на това което се случи. - Не знам. Не мога да оставя Дейвид. - Валериус ме дръпна за ръката. - Върви, той ще се оправи. Двамата се затичахме към изхода, когато излязохме навън аз затворих очи и си помислих за Дейвид. "Ще те измъкна" . Надявам се да беше успял да го усети.
Последната промяна е направена от Ники Наваро на Сря Яну 19, 2011 4:36 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Damon_ Протозвезда
Данни на Героя Раса: Вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.: Алфа
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:15 am | |
| Как посмя той да направи такова нещо. Седнах в килията и го погледнах. - Идеално , това беше една от най-големите грешки , които си правил някога , а когато изляза , горко ви и на тримата. | |
|
| |
Дейвид Неутронна Звезда
Данни на Героя Раса: Дух Адрес: Middle Island M.A.:
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:18 am | |
| -Хей в крайни ситуации човек не мисли а действа..Съжалявам но така или иначе вече съм в по голяма каша дори от Вълчо...Не искам да се карам и с теб...-Надявах се тези двамата да успеят да изчезнат бързо..Оспях да чуя последнито мисли на Наваро и се усмихнах...Погледнах Деймън....Изглеждаше много ядосан... -Наистина съжалявам че те забърках в това и иска мда ти благодаря за доброто което направи...-Наистина ако не беше Деймън нямаше да стане...-Не ме мрази за това...Съжалявам.... | |
|
| |
Damon_ Протозвезда
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:23 am | |
| - Това , което направи беше глупаво. Тя те заряза зареди онзи , ти им помагаш , не ви разбирам честно - облегнах се назад и го погледнах. - Ти няма да бъдеш толкова наказан , колкото тях. Напомняш ми за мен , преди време. | |
|
| |
Дейвид Неутронна Звезда
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:26 am | |
| И аз се облегнах.. -Радвам се че е щастлива не за друго,бих направил всичко за да е щастлива...пък и това че съм и джин също допълва...-Сега поне можех да говоря с някой който не избухва и говори нормално..Усмихнах се.. -Та кажи сега според теб каква ще е присъдата на директорката...Не знам как я понасяте тук...-Чудно ми беше какво щяха да ми направят..... | |
|
| |
Damon_ Протозвезда
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:27 am | |
| - Честно да ти кажа отскоро съм тук и не знам , но знам , че е строга - усмихнах се. - Ще ти дам един съвет , бъди егоист , така ще ти е по-добре. | |
|
| |
Дейвид Неутронна Звезда
| Заглавие: Re: Тъмницата Вто Яну 18, 2011 5:33 am | |
| Егоизъм..Интересно как щеше да ми се отрази като се има в предвит че аз трябва да давам.... Може би ако знаех на колко съм години щях да знам какво е да си егоист.. ... -Знам че ще прозвучи тъпо но кажи ми имаш ли си съкровенно желание което винаги си искал да се сбъдне....-И ето аз пак започнах с моите желания..Но може би точно това ни трябваше за да се измъкнем... | |
|
| |
Damon_ Протозвезда
| Заглавие: Re: Тъмницата Сря Яну 19, 2011 3:49 am | |
| - Да съм пак човек , това ми беше най-съкровеното желание преди , но вече не го искам - усмихнах се и дойдоха да ме освободят. - До скоро Дейв , скоро и приятелите ти ще дойдат при теб. | |
|
| |
Дейвид Неутронна Звезда
| Заглавие: Re: Тъмницата Сря Яну 19, 2011 3:57 am | |
| До скоро Деймън..-Той замина..И аз останах сам...Нямах какво да правя и нямаше обхват на телефона... Седнах и зачаках..НАдявах се да успеят да избягат...
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмницата | |
| |
|
| |
| Тъмницата | |
|