| I <3 Vampire Diaries | |
|
+7peppy_ Eclipse Creepy Fantasy Venom Kiss Себастиан Мур trotinetka Евкалипт. 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| |
| |
trotinetka Протозвезда
Данни на Героя Раса: Върколак Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Сря Авг 18, 2010 7:04 am | |
| Сериала май засега ми е по-драг от книгите. Въпреки, че и тях страшно много харесвам. Просто.. в сериала като, че ли героите са по-развити откъм характер и по-нормални. Радват ме. | |
|
| |
Себастиан Мур Звезда-Заря
Данни на Героя Раса: Стихиен вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Пет Авг 20, 2010 1:38 am | |
| Mммм... аз все още мисля че книгите бяха много по-добре написани от сериала - т.е. историята се развиваше по-добре. Обаче като за сериал за го направили с повече драми, а направо Деймън така ме фразнеше по едно време. Уж трябваше да е злобара (щото мен ме кефи като гадняр) а той се вържеше като добро момченце. Идеше ми да му разбия сваляческата физиономийка... Грррр... В книгите героите ми харесват повече... освен Елена - в сериала тя повече ме кефи XD Taка да се каже и сериала си има хубавите попадения. В книгите Елена се държеше много надменно и някак дразнещо XD В книгите Елена ме дразни, а в сериала Деймън ме дрази XD Все някой ме дразни XD | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Пет Авг 20, 2010 3:40 am | |
| Такам.. и аз ще отговоря тук. Мен пък в филма Елена малко ме дразни. Не трябва да е такава трепетлика. Трябва да е гадната кучка. Щото така малко си прилича с Бела от Здрач. Това не ме кефи. И съм на същото мнение на Деймън. Зарадвах се като го видях малко да се подобрява, ама защо остана така до края на сезона? Не трябваше. Трябваше и той да е от време на време хем добър, хем лош. Нз как да го обясня. Но да, мнението ми е че трябваше да има повече кучки и кучкари :Д.. Леле.. не, не, не ме слушайте. Някой да ме спрее... | |
|
| |
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Вто Сеп 14, 2010 5:30 am | |
| И книгите, и сериала ми харесват. Има разминавания, но може да се каже, че сериала ми е по-интересен. А колкото до Елена... и на мен ми допада повече в книгите, там я описват такава, че като си пожелае нещо (или някой xD), то става нейно. Да, определено като надменна кучка ми харесва повече. Деймън и на двете места ме кефи. | |
|
| |
Eclipse Съзвездие
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Вто Сеп 14, 2010 6:59 am | |
| За къде без мен.Няма нещо в този сериал което да не ми харесва .Всички актьори са толкова красиви и талантливи ,че направо ти доставя радост да ги гледаш.Историята е толкова интересна ,тръпна в очакване за всеки нов епизод .Мои любимци са Деймън и Елена .Но от както видях Нинчето , като Катрин-май и тя ще се нареди сред любимците ми.Това е най-любимия ми сериал .Аз не просто го обичам ,Обожавам го | |
|
| |
peppy_ Червено Джудже
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Пон Окт 04, 2010 6:18 am | |
| И аз да се включа. Страхотен е сериалът актьорите и всичко. И книгите , които съм прочела много ми харесаха. | |
|
| |
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Съб Окт 16, 2010 7:13 pm | |
| Включвам се и аз. И сериала и книгите са страхотни. Обожавам ги | |
|
| |
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Нед Ное 07, 2010 8:40 pm | |
| И аз се запсивам за този клуб. Много ми харесва и обичам да го чакам всяка седмица. малко много ми е.. заплетено и мнооого по-различно от книгите(които лично аз предпочитам) но е мног добро и си го гледам с кеф ^^ | |
|
| |
winter love Проксима Кентавър
Данни на Героя Раса: Елф Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Пет Ное 12, 2010 5:01 pm | |
| За тук съм си... Просто съм пристрастена към сериала... Изпълнен е с толкова много динамика и... да вярно, че е заплетен на моменти, но точно това му е най - хубавото... | |
|
| |
Соня Грей Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Вто Ное 30, 2010 3:37 am | |
| Абе, май и аз съм за тук. xDD Но честно казано, по ми харесва сериала. Нищо против книгите, просто.. много се проточиха и стана.. еднообразно? Охх, и аз не знам как да се изразя.. xD Както и да е... | |
|
| |
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries Сря Дек 01, 2010 2:15 am | |
| Най-накрая изгледах последната серия. Беше уникална. Толкова беше яко да чуя Нина да говори на български. Честно казано ми стана гадно за Катрин, ама тя както винаги ги прецака. Страшна мацка е xD | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I <3 Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| I <3 Vampire Diaries | |
|