| I <3 Music | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| |
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Music Нед Сеп 05, 2010 7:40 pm | |
| Изтърканата фразичка "Музиката е живот." важи за мен с пълна сила. Слушам музика 24/7, дори когато съм в тоалетната :Д Не мога да заспя без музика, не мога да измина няколко километра(сама) без музика....пристрастяване или каквото ще да е, обичам си музиката | |
|
| |
Савана Мур Променлива Звезда
Данни на Героя Раса: Вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Music Нед Сеп 05, 2010 8:58 pm | |
| ПРИСТАСТЕНА! Ама с главни букви! XD Сутрин се събуждам и още преди да вляза в банята си слагам слушалките. Ходя по улицата и съм със слушалки. Седя в автобуса, на спирката, в маршрутка... и съм със слушалки. В голямото, докато спя... | |
|
| |
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: I <3 Music Нед Окт 17, 2010 1:44 am | |
| Без музика не мога. Тя е станала неразделна част от моя живот. Непрекъснато съм със слушалки на ушите, дори наште непрекъснато ми се карат за това, но няма значение ОБОЖАВАМ МУЗИКАТА!!!! | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Music Нед Окт 17, 2010 6:26 am | |
| И аз обожавам музиката само да не е от онези Чалга-Прочистване-На-Гърло песни, които се натрясват все по-перверзни по телевизията. Е, сори обаче пеят "Вид, размер, дължина" и после иди се чуди що е толкова перверзна нацията. Охм отплеснах се. Както и да е. Стига да не е чалга, там съм! | |
|
| |
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: I <3 Music Нед Ное 07, 2010 8:45 pm | |
| Че кой не обича музика записвам се Слушкам.. почти всикчо. почти. ии постоянно. дори и в часовте и на класни XD | |
|
| |
Ghost... Свръхнова
Данни на Героя Раса: Богиня Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Music Пон Ное 08, 2010 3:06 am | |
| И аз се записвам хД Всеки обича музиката. ако видя, че батерията на mp3-то е изтощена направо се панирам! Някои даже ме бъзикат, че съм родена със слушалки хД | |
|
| |
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 Music Пет Ное 12, 2010 4:01 am | |
| И аз съм тук. Почти по цял ден слушам музика, дори в часовете... иначе е някак тихо и скучно xD | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I <3 Music | |
| |
|
| |
| I <3 Music | |
|