| I <3 my PC | |
|
+3Себастиан Мур leanore_dust Евкалипт. 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| |
| |
leanore_dust Сириус - най-ярката звезда
Данни на Героя Раса: вампир/богиня на смъртта и разрушението Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 my PC Сря Авг 18, 2010 10:32 pm | |
| Пристрастена - ОпРеДеЛеНо!!! По колко часа, хммм... като седна около 12 на обяд до към 4 сутринта... значи около 15 часа... | |
|
| |
Себастиан Мур Звезда-Заря
Данни на Героя Раса: Стихиен вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 my PC Пет Авг 20, 2010 1:34 am | |
| Аз съм нещо като тъжен пристрастен, защото ми забелязаха странното поведение и ми забраниха да сядам през дена... обаче аз сядам *потърква злобно ръчички* XD | |
|
| |
Савана Мур Променлива Звезда
Данни на Героя Раса: Вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 my PC Пет Авг 20, 2010 3:38 am | |
| Пристрана ли?! Прекалено меко казано. XD Седна и забравя да стана... Не мога да кажа часовете, много са. XD | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 my PC Пет Авг 20, 2010 3:45 am | |
| Аз съм напълно и тотално пристрастена. Когато сестра ми седне на компютъра, аз постоянно нервнича и изкам да сядам. За това ми състояние много доприняся и скайпа, защото постоянно ми пиука. А да не говорим и форума. Постоянно си представям как всички оченца стават червени докато ме няма хд.... | |
|
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 my PC Нед Сеп 05, 2010 7:17 pm | |
| Аз лично много си го обичам моя лаптоп, макар да съм го кръстила "Простак" и да е на почти 3 годинки. Почти винаги го мъкна с мен наляво и надясно, подреждам му изрядно всичките файлове и папки, грижа се на е включен почти 24/7. Дори когато нямам нет, работа по него или някой нов филм, се е случвало да цъкам цяла нощ белот на фейвърит геймс-а.... Ако нямам други задължения или не умирам за сън, мога да съм постоянно на него. | |
|
| |
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: I <3 my PC Нед Сеп 05, 2010 7:27 pm | |
| Аз съм опеределено пристрастена. Обикновено през лятото отделях по около....9 часа на ден.. И го обичам тооолкова много. Мразя когато нещо му има и направо полудявам, карам баща ми да го занесе на ремонт, мъа го докато не го направи. | |
|
| |
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: I <3 my PC Вто Сеп 14, 2010 4:23 pm | |
| Пристрастена е точното определение. Не мога и един ден без да седна на лаптопа, мислите ми все при него отлитат ;d Часове... като съм си в къщи може да се каже, че почти нон стоп съм на него. И да почна да правя нещо, просто ме влече да седна. Ставам от леглото и първата ми работа е той. Като се прибера от някъде веднага на него сядам... Напоследък ми засича, но пак не мога без него. ;d | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I <3 my PC | |
| |
|
| |
| I <3 my PC | |
|