Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| |
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам Вто Авг 31, 2010 5:55 pm | |
| Дааа. Когато нещо не ми е наред, трябва да се оплаквам постояннооо. Сега съм болна, боли ме гърлото и е нужно да проявя малко капризи все пак, да покажа колкоо ми е криво. Само дето нямам глас за да им надувам главите :x ;d
| |
|
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам Вто Авг 31, 2010 5:58 pm | |
| Аз сега замръзвам, а съм с суитЧър, спи ми се още от ВИП-а в събота, ще ми идват гости и няма да мога да съм тук за постояно, не мога да си напиша разказа от тези гости. :D Още почваме тъпото даскало и почти никога няма да влизам в РП, няма да мога да си изпиша всичките разкази които съм почнала, а догодина няма да се сещам за исторята им.... Ах колко глупави оплакваня си имам
Последната промяна е направена от Дестини на Вто Авг 31, 2010 6:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам Вто Авг 31, 2010 6:13 pm | |
| Страхотно те разбирам Сисе.. И аз съм така. Когато съм болна 300890 пъти ще повторя какво ме боли и ще си искам постоянно нещо. Ще мрънкам докато не ми се обърне внимание. Таа... така.. А за гласа.. Винаги намирам .. :Д | |
|
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам Вто Авг 31, 2010 6:53 pm | |
| Дамм. Що се отнася за мрънкане все ще се намери малко глас, нали? Макар че аз само с физиономия мога да покажа колко съм ядосана, как не съм в настроение и т.н. Особено ако не ми се обърне внимание, един намусен и сърдит поглед е достатъчен да покажа колко съм обидена :p Но е друго като мрънкаш и им надуеш главата на всичкии. Поне знаеш, че не само на теб ти е криво :p Ние с теб направо си просим вниманието ;d | |
|
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам Вто Авг 31, 2010 6:57 pm | |
| Естествено. А за физиономиите. Мен сичко ми личи и да не искам. Като отворена книга съм. Ма мн се дразня ако по 100 пъти ме питат едно и също, а на мен не ми се говори. | |
|
Ghost... Свръхнова
Данни на Героя Раса: Богиня Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам Пон Ное 08, 2010 3:18 am | |
| Мрънкам за всичко. за най-дребното. Мънкам, оплаквам се, направо съм непоносима и си го признавам хД И се тръшкам ако не стане на моето. Мрънкалник и половина и само ми викат, че съм им надувала главата. Какво да се прави? | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: <3 да мрънкам | |
| |
|