Автор | Съобщение |
---|
Соня Грей Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Авг 19, 2010 8:08 am | |
| Решаваме (защото ни е мега скучно) да си задаваме въпроси:
[03:02:18] Wиnnie тhe Pooh.. ツ: да започвам ли? [03:02:27] Tина / winter love: вече започна | |
|
| |
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Авг 19, 2010 8:45 am | |
| Ангелите на Чарли обсъждат външния вид на неидентифицирана девойка:
Леарин: тя верно е сплескана в муцуната :Д Хейли Даш: аз какво ви казвам? Леарин: кокершпаньол ли им се викаха на тея кучета :Д Role Play Universe: еее стига злобяхте де, не е толкова зле Леарин: не толкова, ама е леко сплескана Хейли Даш: дид ю сий хър? Role Play Universe: дори я намирам за симпатична Леарин: :Д Role Play Universe: виждам я Леарин: през напукан монитор? :D Хейли Даш: ю риъли нийд очила Role Play Universe: да, симпатична е, но виж, ако си махне мустака, ще изглежда мъч бетър Хейли Даш: :D Леарин: мустака вика Леарин: омфг, тя верно има мустак :Д:Д Role Play Universe: видя ли че я виждам! :D | |
|
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Авг 19, 2010 10:22 pm | |
| Ками : Се в гъз Аз : И се в твоя Ками : И се по-навътре влиза :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Авг 19, 2010 10:30 pm | |
| И ти тука трябваше да кажеш : И все по-кеф ти става... Ама нейсе.. | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Вто Авг 24, 2010 10:51 pm | |
| Ками-РПУ: знаеш ли мрън каква песничка ми изпя току-що? KlawCH€nc3: (think) Ками-РПУ: aз съм гадно човече, твой първи враг. Затваряй РПУ-то да не видиш автомат | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Вто Авг 31, 2010 7:46 am | |
| Аз, Пепси и Клав чертаем план за бъдещето: Pepi: е да ви кажа честно кво му е невъзможното да завърша някъде да отида в америка да си взема магазин пдо наем и да го направя баничарница Role Play Universe: ако можеш да правиш банички, мн ясно че е възможно Pepi: е не Pepi: ама една фр може Pepi: аз питка мога да правя :D Role Play Universe: ti - boza Pepi: хах да :D Role Play Universe: i 6te razbiva6 kiseloto mlqko za airqna Pepi: да :D Pepi: ще си взема една крава и ще има татуйровка Role Play universe да ви правя реклама и ще я дуя отпред
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Вто Авг 31, 2010 6:50 pm | |
| [12:44:32 PM] KlawCH€nc3: сега ще ти сложим мерника [12:44:35 PM] KlawCH€nc3: ]:) [12:44:46 PM] PEPI: :( [12:44:48 PM] PEPI: :Д:Д [12:44:58 PM] KlawCH€nc3: :д [12:45:17 PM] PEPI: можехте да изчакте поне да се Сбогувам с мама :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Сря Сеп 01, 2010 8:07 pm | |
| Криси описва бъдещето на Колев (Тутето) Криси - Леанор: На випа ако не дойде отивам при него и ще му завра главата до дънната платка на компа
Последната промяна е направена от Venom Kiss на Вто Сеп 07, 2010 7:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Bobby Неутронна Звезда
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Сеп 02, 2010 5:48 am | |
| [00:45:27] Клавчето : neeeeee [00:45:30] Клавчето : kamiii [00:45:35] Ками : (think) [00:45:36] Клавчето : dobre, [00:45:37] Клавчето : :D [00:45:39] Клавчето : nishto | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Нед Сеп 05, 2010 11:36 pm | |
| Леарин: аз съм гладна, а и ми се пикае Role Play Universe: и на мен Хейли Даш: na men samo 2roto Role Play Universe: аре да ходим да пикаем Хейли Даш: sega qm Хейли Даш: poneje Хейли Даш: aide Хейли Даш: :D Role Play Universe: хахах Леарин: ае :д Хейли Даш: ama az kato se naqm :D Role Play Universe: някой трябваше да брои до три... | |
|
| |
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Вто Сеп 07, 2010 12:47 am | |
| [19:44:45] Даниел: Da vzema da vlezna nai setne [19:45:00] Desolated Nienor: че теб кой те е канил :д [19:45:41] Даниел: princeski imunitet i samonadeistvo(tm) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Вто Сеп 07, 2010 1:16 am | |
| [7:13:29 PM] Desolated Nienor: мокър косъм? [7:13:32 PM] Desolated Nienor: :D:D [7:13:35 PM] KlawCH€nc3: :^) [7:13:42 PM] Desolated Nienor: (предлага ти мокър косъм) [7:13:44 PM] Desolated Nienor: :Д:Д [7:13:48 PM| KlawCH€nc3: omfg :D [7:13:52 PM] KlawCH€nc3: na men ? [7:14:07 PM] Desolated Nienor: аз на теб, даа :д [7:14:11 PM] Desolated Nienor: мокър косъм? [7:14:12 PM] Desolated Nienor: :д [7:14:54 PM] KlawCH€nc3: no thanks :D [7:15:10 PM] Desolated Nienor: :D [7:15:12 PM] KlawCH€nc3: neshto me sunmqva mentalnoto ti zdrave [7:15:14 PM] Desolated Nienor: косъмът страда [7:15:21 PM] KlawCH€nc3: shte ti zabranq da goworish s dani [7:15:42 PM] Desolated Nienor: виж, може да излезе бест-селър от тва - Страдащият мокър косъм :D:D [7:15:48 PM] KlawCH€nc3: (rofl)
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Вто Сеп 07, 2010 9:19 am | |
| Хейли само не си режи вените моля те [3:13:39 AM] KlawCH€nc3: :D [3:13:41 AM] KlawCH€nc3: nqma [3:13:43 AM] Пламен - Дейв: :D [3:13:48 AM] Пламен - Дейв: nedei i dawa pak ti akul sq [3:13:56 AM] PEPI: :Д:Д [3:14:11 AM] KlawCH€nc3: :D [3:14:18 AM] KlawCH€nc3: kato se zabavq oshte malko [3:14:22 AM] KlawCH€nc3: ne me tursete [3:14:27 AM] KlawCH€nc3: napravo kajete na adrian [3:14:30 AM] KlawCH€nc3: da me chisti [3:14:33 AM] PEPI: :D [3:14:34 AM] KlawCH€nc3: da me zaravq [3:14:52 AM] Пламен - Дейв: :D [3:14:57 AM] Пламен - Дейв: haha az she razbiq wratata [3:15:02 AM] Пламен - Дейв: sled malko D: [3:15:03 AM] Пламен - Дейв: :D [3:15:04 AM] Пламен - Дейв: haha :D [3:15:09 AM] PEPI: прозореца ни замина [3:15:10 AM] PEPI: вратата [3:15:11 AM] PEPI: :( [3:15:28 AM] PEPI: и вазата ! [3:15:30 AM] PEPI: на всичкото [3:15:31 AM] PEPI: отгоре [3:15:31 AM] PEPI: :D [3:15:32 AM] Пламен - Дейв: :D [3:15:34 AM] Пламен - Дейв: lubimata na mama :D [3:16:40 AM] Пламен - Дейв: abe kade she zaravqme trupowete be ? [3:16:49 AM] Пламен - Дейв: na dvora ? [3:17:07 AM] PEPI: да кучето да ги отрови :D [3:17:37 AM] KlawCH€nc3: [3:17:16 AM] Пламен - Дейв: :D [3:17:20 AM] Пламен - Дейв: mi kude she gi karame ? [3:17:27 AM] PEPI: в килера при мама и тате :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Сеп 09, 2010 8:51 am | |
| Из дискусията ми с Biohazard тази нощ:
[03:45:13] Role Play Universe: aide leka :* i da me sanuva6
[01:44] Role Play Universe: <<< :D aide, begai da spi6 :D
[01:53] Role Play Universe: <<< :D aide lqgai si 6apkario
[01:54] Role Play Universe: <<< :D ok aide leka
[03:06] Role Play Universe: <<< ti nali 6te6e da spi6?
[03:10] Role Play Universe: <<< ok :D aide utre 6te produljim
[03:11] Role Play Universe: <<< leka (sun)
[03:34] Role Play Universe: <<< ЛЯГАЙ СИ!!!!!!!!!
Малко след това:
Role Play Universe: vijda6 li !!!!!!! Role Play Universe: pove4e nqma da ti pojelavam leka no6t Biohazard: :D Biohazard: mi ok Biohazard: ve4e lqgam Role Play Universe: a az puskam v biserite kak cqla no6t se mu4a da te izgonq Biohazard: e nqma nujda Biohazard: dobrovolno se maham Biohazard: leka ot men Biohazard: :) Role Play Universe: :D Role Play Universe: leka Biohazard: kaza go o6te 1 put Biohazard: :P Role Play Universe: f**k me Role Play Universe: :@ Biohazard: ne izdurjah da ne se izbazikam Role Play Universe: zabelqzah... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Сеп 09, 2010 11:13 am | |
| Хейли Даш: дa, нa Ви й e под доcтойнcтвото дa ce зaнимaвa c шeйпшифтъри .. Ками: оо я моля ти се Ками: ако смяташ че Лорън е някакъв си прост шейпшифтър, хубаво Ками: тя е много повече! Хейли Даш: ;) :д Ками: тя е мимикриращ маскаратор! Ками: омг, мисля че току що измислих нова раса Ками :Д Хейли Даш: твa дa идe в биceритe :д Ками: кое :D Хейли Даш: мимикрирaщ .. нeщо-cи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Чет Сеп 09, 2010 12:25 pm | |
| Обяснявам на Клав как уча за изпита си по философия:
Ками: чета некви неща за Сократ, където еди къде си бил, еди какво си направил и си мисля - хмм, тряя да направим такова място в common landsa... Хейли Даш: хaхa e твa мe yби.. пycни в биceритe :д Ками: e stiga de... treti za taq no6t :D Ками: prekalqvam ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Нед Сеп 12, 2010 4:02 am | |
| Криси: аз искам частен самолет и малък остров... ама някой дава ли ми!? НЕ!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Нед Сеп 12, 2010 6:06 am | |
| [12:05:13 AM] Пламен - Дейв: shhhhhhh bass kasata mi padna ot buroto [12:05:16 AM] Пламен - Дейв: chek da q digna :D [12:05:27 AM] M.I.R.O-bored: каса? [12:05:29 AM] @* Geri *@: черни от едно такова прозрачно. Мн ги мразя ма са удобни (nod) [12:05:32 AM] M.I.R.O-bored: аа [12:05:46 AM] Пламен - Дейв: da be edno s kolona vatre i prai dum dum [12:05:48 AM] Пламен - Дейв: i trese kushtata :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Нед Сеп 12, 2010 8:25 am | |
| последен обещавам :Д
[2:21:09 AM] Мимикрирaщ мacкaрaтор о.О: pepi moje li edna banichka? [2:21:22 AM] PEPI: :D хах [2:21:24 AM] PEPI: може [2:21:31 AM] Мимикрирaщ мacкaрaтор о.О: dai* [2:21:44 AM PEPI: *баничка* [2:21:59 AM] Мимикрирaщ мacкaрaтор о.О: iskam i boza izdoena ot rpu kravata [2:24:50 AM] PEPI: бозата не се дуй от кравата Клав , тя после се прави :D тц тц нашата щото ще е Ролплей крава и ще живее в някой щат и ще може да пуска Боза така ли
Обаче и аз имам едно говедо-знание.. :Д
Последната промяна е направена от Venom Kiss на Нед Окт 31, 2010 7:11 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Нед Сеп 12, 2010 11:59 am | |
| пак аз пускам :Д
[5:55:38 AM] Пламен - Дейв:az s chad si izpulnix zakata za 3 - ka [5:55:38 AM] Пламен - Дейв: taka che :D [5:55:46 AM] Мимикрирaщ мacкaрaтор о.О: (rofl) [5:55:52 AM] Пламен - Дейв: veche sum spokoen :D | |
|
| |
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Нед Сеп 12, 2010 6:55 pm | |
| Айде един По-така от мен
Силви РП: ама не ми харесва тва че не моаг да те отведа в спалнята @* Geri *@: има ще 3 @* Geri *@: ма на плота е по секси Силви РП: хах е да ма няма те хапя там.. мрън стаята за гости там отиваме @* Geri *@: добре щом искаш @* Geri *@: ма изкам на пода тогава @* Geri *@: абе силиви с пръсти ли ще работим @* Geri *@: nqma wibrator Силви РП: (rofl) пръсти, устни... Силви РП: Ъъъъъ.. .действаш ми (rofl) @* Geri *@: XD @* Geri *@: обаче виж. на върха на стр се вижда секс с момче. на дъното с момиче Силви РП: (rofl) мда бе кърти направо Силви РП: и са Силви РП: голо момче Силви РП: спи в леглото Силви РП: ти се чукаш Силви РП: с най-добата си фр в стаята на съквартирантката @* Geri *@: o daproso qk razwrat Силви РП: (rofl) той Ники чете кво пишем м/у другот Силви РП: и Лин също @* Geri *@: зн и такааа. сега продължаваме | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Пон Сеп 13, 2010 4:28 pm | |
| [11:26:57] Байо - Biohazard: toq magliviq grad [11:27:05] Байо - Biohazard: mi idva da prevurna cqlata mugla vuv propan [11:27:06] Байо - Biohazard: :D [11:27:09] Байо - Biohazard: i da go zapalq | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Сря Сеп 15, 2010 6:25 pm | |
| Biohazard: spox Biohazard: ne sm kazal 4e 6te go nau4a na mnogo Biohazard: samo da prizovava nqkolko malki demona Biohazard: za golemiq premium bonus demon paket Biohazard: 6e mu iskam 1k du6i Universe: hahahahahaha ne (rofl) Biohazard: nali znae6 4e demonite sa podli Biohazard: a ako mi donese du6a na angel 6e go napraa moi u4enik Biohazard: ili pone 6e po4ne ot demonskata 6kola nai nisko nivo Universe: toku 6to s tova izkazvane stana rektor na demonskiq filial v na6ata role play akademiq Universe: 4estito :D Universe: mislq 4e kaloo 6te e purviqt ti u4enik Biohazard: :D Biohazard: podmazvaneto se za4ita v grafa podlost i nosi bonus to4ki na u4enicite :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU Сря Сеп 15, 2010 7:27 pm | |
| Miro: аве човек профилите постоянно се сменят Miro: когато си искат Universe: kak taka? Miro: ми аз се логвам с Дрейк и след малко е Алексей Miro: и обратнното Universe: tva e ot fantoma na foruma Universe: toi vitae Universe: :D Miro: :O Miro: (sweat) Miro: честно ли Miro: ? Universe: mhm Miro: нали не се базикаш ей ся ще взема солницата Miro: (sweat) Universe: :D Universe: toi ne e demon Universe: toi e fantom Miro: нищо аз да го напръскам с сол пък кото стане Universe: (rofl) Miro: не ама наистинали има фантом Universe: otvori indexa i vij dolu v grupite kvo pi6e Universe: fantom na foruma - v svetlo zeleno e Universe: ima i o6te kak Miro: Даниел Miro: ? Universe: (nod) Miro: не ми харесва този даниел къде мога да намеря каменна сол Miro: мога ли да го убия всъщност в форума Miro: искам Miro: (devil) Universe: (rofl) Miro: не смях искам килл Miro: (devil) Miro: от къде да си купя каменна сол в форума Miro: ще го предизвикам и ще го застрелям Miro: да не ме тормози Miro: (devil) Universe: хахах Miro: ама ти не се ли притесняваш за призрак който витае из целия форум и може да ти влиза в къщата Miro: аа не аз ще го убия | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите на RPU | |
| |
|
| |
| Бисерите на RPU | |
|