| От къде произлиза потребителското ви име? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| |
| |
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? Нед Дек 05, 2010 10:26 am | |
| Старото ми е Black Sphere... то идва от една песен - The dark side of the moon, бях направила някаква асоциация, че тъмната страна на луната е черна сфера и така... Sweet Tease няма кой знае каква история при възникването, доста дълго се чудех как да се пиша тук и накрая просто се написах така... нищо интересно :Д | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? Нед Дек 05, 2010 10:44 am | |
| Моето име произлиза от Ками хД. Преди.. няякога преди да отворим сайта бях klawchence. Така ми казваше една фр. После се прекръстих на Venom Kiss, защото Ками ми го предложи и веднага ми хареса. | |
|
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? Пон Дек 06, 2010 1:07 pm | |
| То не беше Евкалипт., то не беше Амоняк, то не бяха глупости....
Първоначално бях Евкалипт. и така си останах от доста време насам. Произлиза от една скучна и дълга история, датираща от времето, когато се явих на изпит за втори сертификат по английски език на Кеймбридж. Накратко : докато церберката обикаляше и постоянно се караше как си държа листа и как оная зад мен можела да преписва, трявбаше да слушам и дрънкащия на касетофона, който се обясняваше нещо за растението евкалипт. Помня колко беше топло и как постоянно си представях, че нямаше да мога да дишам, ако живеех в Австралия, за да не мисля за тогавашната жега. И понеже се регнах юни месец, точно когато климатикът в хола за пореден път беше прецакан, беше адската жега, се сетих за онази случка. И оттам ми дойде и ника. | |
|
| |
winter love Проксима Кентавър
Данни на Героя Раса: Елф Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? Пон Дек 06, 2010 7:58 pm | |
| winter love произлиза от името на моя любима песен. От около 3 години навсякъде се регистрирам с това име... | |
|
| |
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? Съб Дек 18, 2010 8:54 am | |
| Първоначално беше Sisenceto0o и то не само в този форум... Но после реших, че ми трябва разнообразие - потребителско име, което да няма нищо общо с името ми... нещо ново и различно. Помолих няколко човека за идеи, имаше различни комбинации като Creepy Nightmare, Dark Fantasy, Bloody Dream и т.н. Като попитах Ками кое от всичките да изберя, тя ми каза, че й харесва комбинацията Creepy Fantasy. Точно такава комбинация никой не беше предложил, но като се замислих ми хареса повече от останалите и казах така да ме преименува :] | |
|
| |
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? Съб Дек 18, 2010 5:26 pm | |
| Преди навсякъде се регистрирах с bella93 или hermione все имена от филми. Преди около една година реших, че това ми е супер тъпо и започнах да си пиша моето име на английски. И сега навсякъде съм или Lily или Lily93 :) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име? | |
| |
|
| |
| От къде произлиза потребителското ви име? | |
|