The Universe
От къде произлиза потребителското ви име? Flowwoe

Добре дошли в The Universe!

Форумът се премести на адрес: www.universebg.com
The Universe
От къде произлиза потребителското ви име? Flowwoe

Добре дошли в The Universe!

Форумът се премести на адрес: www.universebg.com
The Universe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalРегистрирайте сеПоследни снимкиВход
Similar topics

От къде произлиза потребителското ви име?

Go down 
    +2
    Sweet Tease
    Venom Kiss
    6 posters
    АвторСъобщение
    Venom Kiss
    Факир на форума
    Факир на форума
    Venom Kiss

Female Gemini
    Данни на Героя
    Раса: човек
    M.A.:

От къде произлиза потребителското ви име? Empty
    ПисанеЗаглавие: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyНед Дек 05, 2010 10:16 am

От къде произлиза потребителското ви име? Mzl.secvajof.320x480-75

Споделете: Как решихте това да е потребителското ви име? Защо? Има ли нещо по специално в него?
    Върнете се в началото Go down
    http://www.rp-u.darkbb.info
    Sweet Tease
    The Master of the Universe
    The Master of the Universe
    Sweet Tease

Female Gemini
    Данни на Героя
    Раса: Човек
    M.A.:

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyНед Дек 05, 2010 10:26 am

Старото ми е Black Sphere... то идва от една песен - The dark side of the moon, бях направила някаква асоциация, че тъмната страна на луната е черна сфера и така...
    Sweet Tease няма кой знае каква история при възникването, доста дълго се чудех как да се пиша тук и накрая просто се написах така... нищо интересно :Д
    Venom Kiss
    Факир на форума
    Факир на форума
    Venom Kiss

Female Gemini
    Данни на Героя
    Раса: човек
    M.A.:

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyНед Дек 05, 2010 10:44 am

Моето име произлиза от Ками хД. Преди.. няякога преди да отворим сайта бях klawchence. Така ми казваше една фр.
    После се прекръстих на Venom Kiss, защото Ками ми го предложи и веднага ми хареса.
    Евкалипт.
    Централен нападател
    Централен нападател
    Евкалипт.

Female Sagittarius
    Данни на Героя
    Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата
    M.A.:

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyПон Дек 06, 2010 1:07 pm

То не беше Евкалипт., то не беше Амоняк, то не бяха глупости....

Първоначално бях Евкалипт. и така си останах от доста време насам. Произлиза от една скучна и дълга история, датираща от времето, когато се явих на изпит за втори сертификат по английски език на Кеймбридж. Накратко : докато церберката обикаляше и постоянно се караше как си държа листа и как оная зад мен можела да преписва, трявбаше да слушам и дрънкащия на касетофона, който се обясняваше нещо за растението евкалипт. Помня колко беше топло и как постоянно си представях, че нямаше да мога да дишам, ако живеех в Австралия, за да не мисля за тогавашната жега. И понеже се регнах юни месец, точно когато климатикът в хола за пореден път беше прецакан, беше адската жега, се сетих за онази случка. И оттам ми дойде и ника.
    winter love
    Проксима Кентавър
    Проксима Кентавър
    winter love

Female Taurus
    Данни на Героя
    Раса: Елф
    M.A.: Сигма Сигма

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyПон Дек 06, 2010 7:58 pm

winter love произлиза от името на моя любима песен. От около 3 години навсякъде се регистрирам с това име...
    Creepy Fantasy
    Ултракомпактно Джудже
    Ултракомпактно Джудже
    Creepy Fantasy

Female Cancer
    Данни на Героя
    Раса: Човек
    M.A.:

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyСъб Дек 18, 2010 8:54 am

Първоначално беше Sisenceto0o и то не само в този форум... Но после реших, че ми трябва разнообразие - потребителско име, което да няма нищо общо с името ми... нещо ново и различно. Помолих няколко човека за идеи, имаше различни комбинации като Creepy Nightmare, Dark Fantasy, Bloody Dream и т.н. Като попитах Ками кое от всичките да изберя, тя ми каза, че й харесва комбинацията Creepy Fantasy. Точно такава комбинация никой не беше предложил, но като се замислих ми хареса повече от останалите и казах така да ме преименува :]
    Lily
    Звезден Дъжд
    Звезден Дъжд
    Lily

Female Taurus
    Данни на Героя
    Раса: Ангел
    M.A.: Сигма Сигма

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? EmptyСъб Дек 18, 2010 5:26 pm

Преди навсякъде се регистрирах с bella93 или hermione все имена от филми. Преди около една година реших, че това ми е супер тъпо и започнах да си пиша моето име на английски. И сега навсякъде съм или Lily или Lily93 :)
    http://teenobsession.forumotion.com/forum.htm
    Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: От къде произлиза потребителското ви име?   От къде произлиза потребителското ви име? Empty

От къде произлиза потребителското ви име?
    Върнете се в началото 
    Страница 1 от 1
     Similar topics
    -
    » От къде произлиза името на героя ви?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    The Universe :: КЛЮКАРНИК - Дискусии и спам-
    Идете на:  
    Protected by Copyscape Online Plagiarism Check
    Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии