| От къде произлиза името на героя ви? | |
|
+9Евкалипт. Соня Грей Себастиан Мур Creepy Fantasy winter love Lily Julzzz Sweet Tease Venom Kiss 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| |
| |
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 10:35 am | |
| Едната е Ванеса Коул, накратко Ви. Там имах малко влияние от госип гърл, само че за да не е Би, я кръстих Ви. Фамилията й идва от името на първата ми аватарка - Лили Коул (червенокоса беше, колко нетипично!) После като правих Вики просто исках да е нещо близо до Ви... иначе самото име Вики не ме кефи. Ако името ми почваше с В, определено щях да искам да ми казват Ви, харесва ми как звучи :)
| |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 10:56 am | |
| Лорън Дестъни .. Лорън идва от един списък с популярни имена. Стори ми се някак натипично и ми хареса. Дестъни идва от това, че в началото исках да е нещо като съдбата.
Хейли Даш.. - Хейли ми звучи някак сладникаво (това му е лошото), но в началото нагласата беше, че ще е най-голямата снобарка хД Даш е фамилията на Дейвид Даш от "Отчаяни съпруги". Да, сериалчето си го бива. | |
|
| |
Julzzz Огнена Звезда
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 11:29 am | |
| Жули Делафер - Жули идва от моето име, а Делафер, защото Жули ми прозвуча някак френско и за завършек сложих Делафер П.С : Не мога да повярвам, че в два реда написах три пъти едно и също нещо | |
|
| |
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 7:44 pm | |
| Лили Фокс - Лили е от мойто име, а Фокс заради фамилията на обичния ми брат - Матю Фокс хД
Ники Наваро - ами това беше една от свободните роли в Ривъртън. Но името определено ми харесва. Бтв утре Ники има имен ден хР | |
|
| |
winter love Проксима Кентавър
Данни на Героя Раса: Елф Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 8:18 pm | |
| Двете имена на героинята ми - Изабел и Селена - не са избрани случайно. Още от малка много исках да се казвам или Изабел, или Селена... Това са двете ми любими имена и ако някой ден имам момичета ще се казват така | |
|
| |
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 8:42 pm | |
| Тамара Морган - като си правех първата героиня исках името да е нещо по-особено, тогава бях с актрисата Джена Дюан и тя участваше в един филм на ужасите, където се казваше Тамара и всъщност филма се разказваше за нея. Реших, че й подхожда, а и самото име ми звучеше някак си хубаво. Колкото до фамилията - също исках да е нещо, което да звучи по-особено и запомнящо се. Просто комбинацията ми хареса, а и ми звучеше като някакво по-необикновено момиче, каквато ми беше и целта тогава ;d
Дженифър Съливан - В случая фамилията я взех наготово, защото сестричката ми я предложи и на мен ми хареса, а после тръгнах да търся някакво име, което да й пасва. От Клюкарката ми харесваше как звучи Little J и реших да е нещо с Д, защото исках съкратено да ми се казва Джей ... така се стигна до Дженифър. Всъщност и Меган участваше във филм на ужасите, където е с това име и се получи така, че името на героинята ми отново е като във филма xD
| |
|
| |
Себастиан Мур Звезда-Заря
Данни на Героя Раса: Стихиен вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 10:40 pm | |
| Себастиан Мур - малкото име идва от един герой от телевизионно шоу (ХАХА) как ли пък не. Всъщност е от аниме и е името на един демон. А Мур е просто защото ми хрумна, докато се чудих какво да е второто име. Това в което никак не ме бива е да измислям имена, затова всичките ми герои са кръстени на хора от групи, сериали, филми, комикси и т.н
Филип Солфайър - (да, мисля че така беше) ами името не съм го измислял аз, обаче звучи добре, въпреки че лично аз никога не бих си кръстил герой "Филип" XD[b] | |
|
| |
Соня Грей Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Нед Дек 05, 2010 10:42 pm | |
| Значи... Соня Грей - спомням си, че фамилията дойде от някаква книга, която бях чела, но не мога да се сетя коя. А първото име - стоях и се чудех какво да е, защото не измислях нищо и то просто ми дойде в главата.. xDD
Елена Иванович - един от свободните герои в Ривъртън. Но името ми харесва. =) | |
|
| |
Евкалипт. Централен нападател
Данни на Героя Раса: шибана некромантка/ богиня на яростта и разрухата Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Пон Дек 06, 2010 1:00 pm | |
| Леарин Дъст.
Тя и моята е една дълга.... Една вечер много мъдрих какво точно да е името, искаше ми се да е някак си звучно и не толкова често срещано. Преминах през хиляди комбинации от срички, докато накрая се спрях на Леарин и Леанор. Леанор имаше връзка с Ниенор(любимата ми героиня от книгата Narn I Chin Hurin) и по този начин ме изкушаваше много да не си остана накрая Ниенор, така че реших да бъде Леарин.
Фамилията вече си беше много по-малко игра. Исках героинята ми да бъде с норвежки произход, затова отворих списък с норвежки фамилии. Оттам, за жалост, не си харесах никоя, така че пак с комбиниране на срички се получи Dustrikke. Оказа се, че поради шибаната азбука на тея скандинавци, няма как да се изпишат ударения, кръгчета, завъртулки и т.н., а и не всеки би прочел Дъстрик, така че реших след като мацката ми скитосва толкова време по света, да си "американизира" фамилията на нещо, което се изговаря и чете по-лесно. Така се получи от Дъстрик, просто Дъст :) | |
|
| |
Аро Протозвезда
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Пон Дек 06, 2010 5:15 pm | |
| Аро - Питах една приятелка кое е странно, но яко име за мъж. Тя се водеше нещо като фенка на Здрач и ми го предложи. От там идва и фамислията - Аткинс. Стана спонтанно и ми хареса как звучи. Сега героя ми е ААА (Агент Аро Аткинс) | |
|
| |
Савана Мур Променлива Звезда
Данни на Героя Раса: Вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Вто Дек 07, 2010 2:53 am | |
| Савана Джеймс Мур
Савана, защото името просто ми харесва. Помня, че преди време за една история търсих име на геройнята си и тогава го открих. За съжаление не синхронизираше с характера на геройнята (в главата ми), но името се запази в спомените ми и в един момент се сетих... Напомня ми на зноен летен ден, с лек ветрец, оплитащ косите... меки вечери и много забавление.
Джеймс, защото някак си подхождаше на "Савана". Eдно просто и често срещано име, но придаващо сладка натрапчивост на първото.
Мур, ами това всъщност беше идея на Ники. А в последствие аз доста го харесах и се оказа, че синхронизира идеално в главата ми. Някак просто, но и някак сложно. Идеалната фамилия за моята Савана. | |
|
| |
Sevda Талисманче на форума
Данни на Героя Раса: Богиня Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Вто Дек 07, 2010 7:38 am | |
| Избрах си името Изида, защото съм "съвсем леко" побъркана на тема Египет. Това е едната причина, а другата е че просто името е много хубаво. На мен ми звучи силно, като за силен характер, за борбен човек. Аз поне така го чувствам. | |
|
| |
leanore_dust Сириус - най-ярката звезда
Данни на Героя Раса: вампир/богиня на смъртта и разрушението Адрес: North-East Realm M.A.:
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? Съб Дек 11, 2010 5:55 pm | |
| На мене всички имена ми ги измислиха... Леанор Дъст - измислено от Джейн (Леарин - сестра ми), Защото на мен ми предложи Ками да се регна във форума, защото се търсеше сестра за Джейн.. вече беше измислила имената... иии ето ме тук от 4 месеца (+ едномесечно отсъствие, което не искам да си припомням). Но ми харесва имeто, не е многo... никак... често срещано. Виктория Коул - един от свободните герои в Ривъртън. Иначе ми харесва имeто (смея ли да кажа нещо ) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: От къде произлиза името на героя ви? | |
| |
|
| |
| От къде произлиза името на героя ви? | |
|