| Клуб "Музикален Инвалид" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Tease The Master of the Universe
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
| |
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| Заглавие: Re: Клуб "Музикален Инвалид" Нед Дек 26, 2010 10:56 am | |
| Оуйееаа! *извисява фалшиво в пореден, неуспешен опит да пропее* Или иначе казано, за тук съм. Гонили са ме от група, пропадала съм на кастинг, идвали са да ми кажат да млъкна, когато си пея със слушалките. Вообще пълна гама. Не излиза звук, а дращене и това е.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Клуб "Музикален Инвалид" Нед Дек 26, 2010 11:07 am | |
| Аз съм тежък случай... не стига, че не мога да пея, ами и искам целият свят да ме чуе колко зле пея. Като бях в училище се записах на вокална група, защото момчето, което си харесвах пееше там. Още на първото прослушване ме изгониха позорно и му паднах в очите с пискливия си вой. На един рожден ден пък бяхме на караоке. В момента, в който грабнах микрофона, за да запея Ветрове на Лили Иванова, диджея дръпна кабела под предтекст, че се е спънал. Така и не ми дадоха да пея повече. Мрън пък нарочно си сложи бас каса в багажника на клиото, за да може да усилва музиката, за да не ме слуша как си припявам. Абе въобщее за тука сме и тва си е. | |
|
| |
Venom Kiss Факир на форума
Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
| |
| |
| |
| |
Соня Грей Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
| Заглавие: Re: Клуб "Музикален Инвалид" Пон Дек 27, 2010 12:10 am | |
| Олеее.... Вие сте доста по-зле от мен. И аз спадам в тази категория, въпреки че не съм чак толкова тежък случай. Има песни, които донякъде мога да изпея, ала има и такива, където пеенето ми е толкова фалшиво, че не знам как ме търпят изобщо. Всъщност, май просто ме игнорират.. :Д А като се замисля, че като малка съм можела да пея и ми се реве! Но аз тъпо и упорито продължавам да си пея, без да ми пука за чуждото мнение. xD Какви са те, че да ми казват да спра,а? xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Клуб "Музикален Инвалид" Пон Дек 27, 2010 9:21 am | |
| Никога не съм искала да мога да пея... Мисля, че да не можеш е много по-забавно! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Клуб "Музикален Инвалид" | |
| |
|
| |
| Клуб "Музикален Инвалид" | |
|