Данни на Героя Раса: човек Адрес: West Valley M.A.:
Заглавие: Фен Клуб на Мастер Ками Пет Сеп 10, 2010 5:31 am
Обичате Мастера? Харесвате как играе. Споделете и ще ви разберем.
Членове на клуба : Venom Kiss Алексей Нокс Creepy Fantasy Mizuki Bobby ab0bi4 Alis Дестини Соня Грей Lily JuliDelafer winter love leanor_dust
Последната промяна е направена от Venom Kiss на Съб Дек 11, 2010 7:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Алексей Нокс Протозвезда
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.:
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Пет Сеп 10, 2010 5:36 am
Тя е Супер Дупер Мега Якаа Куул...Дам тя е най-добрата..нз много са радвам че я срещнаххх...Суперр
Creepy Fantasy Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: West Valley M.A.:
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Пет Сеп 10, 2010 5:40 am
Естествено, че обичам мастера, кой не я обича нея ;d Колкото до играта - харесва ми как играе, но това е меко казано. Пише много готини коментари, с нея винаги е интересно да се играе
Venom Kiss Факир на форума
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Пет Сеп 10, 2010 6:37 am
Дъ Биг Мастер ноус ми.. Е какво друго да кажа. Сестра по душа. Много ще ми липсва, но се радвам за нея! За играта.. интересно и съдържателно винаги. Придава интрига и гледам да се уча от нея. хихи
Mizuki Неутронна Звезда
Данни на Героя Раса: Некромансър Адрес: Vampire South Coast M.A.: Сигма
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Съб Сеп 11, 2010 3:32 am
ОО да мастъра е как като вожде на племето :Д
Bobby Неутронна Звезда
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Вто Сеп 14, 2010 7:22 pm
Ааа задължително и аз съм вътре в клуба. Много хубав човек и много лошо, че ще поотсъства малко, но ще го преодолеем, после надявам се да се реваншира...
ab0bi4 Нон-грата
Данни на Героя Раса: Човек Адрес: Vampire South Coast M.A.:
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Вто Сеп 14, 2010 10:46 pm
Леле Ками е супер справедлива,добра и талантлива,притежава един от най - развитите форуми и тук е супер страхотно,влам в клуба,как не съм го видял по - рано?
Alis Странна Звезда
Данни на Героя Раса: вампир Адрес: Vampire South Coast M.A.: Сигма
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Сря Сеп 29, 2010 2:41 am
и аз и аз.веднага ме вкараите в клуба!!!ками е най-доброто,готиното и най-милото мастерче на света.и трябва всички да членуват в този клуб защотоКами е суперррр това е спецялно за Ками и е създала най-готиното форумче и всички многп се забавляваме и много я бичкаме и никога няма да кажем на Ками защото тя никога не е и много много много ч обичаме (за втори пъ но Ками заслужава да и се каве много повече пъти)
Дестини Червен Гигант
Данни на Героя Раса: вампир (бивша магйосница) Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Сря Сеп 29, 2010 2:51 am
Камииии. Обичам те! Веднага се включвам. никаква идея как съм пропуснала най-заслужаващия вниание клуб! Искам да ти кажа колко е обичам и колко те ценя. Ти си моето единствено Майтi Мастерче. СДъжалявам за онова. Веднага се заех с промяната поправянето на долното ми творение!
Соня Грей Ултракомпактно Джудже
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.: Омега
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Сря Сеп 29, 2010 3:01 am
Лелее,как съм могла да пропусна този фен клуб? Тцтцтц. Веднага се включвам. Мастера няма как да не го обичаш просто. Такъв вариант май не съществува. :D Форумът е страхотен,както и всички в него. А относно играта на Ками - не мога да я опиша. Наистина много ми харесва. Ии,абе де да знам. Не съм много по обясненията. :D Важното е,че всички си обичкаме нашия Мастер.
Venom Kiss Факир на форума
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Сря Сеп 29, 2010 3:14 am
Понеже Нашето мило Мастерче предложи да си направи дигитален дневник в форума на престоя си там.. Аз ви предлагам да я подкрепим! Аз съм с две ръце и ще ми е интересно как си прекарва времето Май Биг Бос Мастер.
Sitael Звезден Прах
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.:
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Сря Сеп 29, 2010 3:37 am
Вътре съм Ками е главният виновник, че съм още във форума, за което не съжалявам. А относно нейната игра, какво да кажа, играе свободно и естствено. Подкрепям идеята за дигитален дневник .
Алексей Нокс Протозвезда
Данни на Героя Раса: Хибрид Адрес: Vampire South Coast M.A.:
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Сря Окт 13, 2010 11:20 pm
Фенклубъри хайде сега ще осъждаме Ками...Все пак за това е клубът хайде сега събратя да обсъдим последните събития покрай Ками... а мен лично ми е мн тъжно че не тук но се радам че има възможност да влиза и да обновява.....Хайде обсъждайте
Sweet Tease The Master of the Universe
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Чет Окт 14, 2010 12:56 am
WOW Не бях видяла колко се е разрастнал клуба. Нямате си на представа каква усмивка цъфна на лицето ми, докато четях... още малко и щях да ревна от умиление! Всички сте големи сладури и аз ви обичам и си мисля за вас, въпреки че съм толкова далеч. Радвам се, че създадохме този форум, защото виждам колко харесвате това, което правим и знам, че си струва. И най-вече, защото наистина открих много приятели сред вас и ви обичкам адски много!!! За всички мои юнивърсалчета, поздрав:
Lily Звезден Дъжд
Данни на Героя Раса: Ангел Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Нед Ное 21, 2010 7:47 pm
И аз съм вътре :*:*:*
Julzzz Огнена Звезда
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Нед Ное 21, 2010 8:02 pm
И аз съм й ФЕН
winter love Проксима Кентавър
Данни на Героя Раса: Елф Адрес: North-East Realm M.A.: Сигма
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Пон Дек 06, 2010 8:04 pm
Влизам и аз... Ками е просто страхотен човек...
leanore_dust Сириус - най-ярката звезда
Данни на Героя Раса: вампир/богиня на смъртта и разрушението Адрес: North-East Realm M.A.:
Заглавие: Re: Фен Клуб на Мастер Ками Съб Дек 11, 2010 6:25 pm
Яяя едно записче към феновете на местер Ками. Аз мисля че е страхотен човек - серизна, но и купонджийка. Може да се кара, може и да обичка. Камиииии много си те лофкамеее